Předvolební agitka

Dnes začínají volby do Evropského Parlamentu.

Tento druh voleb není u našich občanů příliš oblíben. O tom svědčí nízká voličská účast.

I já tyto volby zpravidla ignoruji. Letos však svého volebního práva využiji.

Jednak mám volební místnost přímo po cestě k Segalovi a pak budu mít alespoň pocit, že jsem svým hlasem projevil snahu o radikální změnu v této zbytečné a zkázonosné instituci, jejíž je naše země, bohužel členem.

Probírám volební listy. Voleb se účastní celkem 30 politických stran a hnutí. Pobaví mne Mourek a Mimozemšťané. Ti opravdu ještě v té šaškovské organizaci chybí. Vycházejí snad ze slov někdejšího premiéra Paroubka, který chtěl s nimi do koalice?

Je zvláštní, že nepřátelé Unie jako např. Okamurovci nebo Cibulkovci rovněž vehementně kandidují. Asi chtějí EU rozložit zevnitř.

A samozřejmě všichni slibují. Vyšší platy, levnější energie, výstup z EU, referenda apod.

Mám obavu, že tentokrát se ještě v Bruselu toho moc nezmění. Jestliže se však naplní obavy současných mainstreamových politiků a uspějí zástupci „populistických a radikálních“ uskupení, možná, že se to nějakým směrem pohne.

Tento rok nás ještě čekají volby krajské a senátní. A brzy též ty hlavní – parlamentní.

Osobně prohlašuji, že budu volit třeba satana , jen abych zabránil současné bandě vlastizrádců, kteří soustavně lžou, šíří nenávist a podporují cizí válku na úkor vlastních občanů, které chtějí navíc do ozbrojeného konfliktu zatáhnout, v další diverzní činnosti proti lidu vlastní země.

Ale to je ještě daleko. Teď se věnujme Evropě.

Těsně před naším vstupem do EU jsem přetextoval starý hit Hany Zagorové Bludička Julie. Začíná to takto:

Evropská Unie krve nám upije

Tak Čechu neváhej, pánbůh ti pomáhej

Dýchá ti do ksichtu byrokrat z Maastrichtu

Tak otevř kešeni a začni se bát….

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně a jeho autorem je Jarosek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>