Borloch je už snad v pořádku

Před nějakou dobou prošel paskovský polotmavý ležák Borloch poměrně nešťastným obdobím.

V jedné várce byl cítit sirovodík (H2S) a bylo mi referováno, že tento problém se v jistém časovém horizontu vyskytl na více výčepních místech.

O něco později jsem pil toto pivo z PET láhve a zdálo se mi nějak nepivně zgrclé.

Chystal jsem se na inspekční výpravu přímo do Paskova, avšak neměl jsem na to čas.

Je ještě možnost zdegustovat skoro celý sortiment Panského Pivovaru v třebovickém podniku Big Jack, ale tam se od jisté nedávné doby moc nezdržuji. Někdy v červenci jsme v onom podniku hráli s kapelou Hudební Událost a já jsem zjistil, že se to vůbec nevyplatí. Tento klub nedisponuje vlastní PA aparaturou a tak si jej musí účinkující hudebníci sami vozit. Stěhování a ozvučování kolikrát zabere i více času než samotný koncert.

Kapacita interiéru je poměrně malá, takže i když je celkem plno, je přítomno jen maximálně pár desítek lidí. Tento fakt se odrazí samozřejmě i na výšce honoráře, neboť u Big Jacka se vybírá dobrovolné vstupné „do klobouku“ a to zejména v případě početnější kapely vypadá dosti žalostně.

Dobrá. Nejezdíme tam vydělávat, ale poskytovat kulturní zážitky a podporovat pivovarského malovýrobce. Doposud se nám personál vždy odvděčil alespoň nějakým tím pivem zdarma. Avšak při posledním vystoupení nám naúčtoval plnou cenu.

Z těchto důvodů jsem se rozhodl v Big Jacku již nevystoupit.

Takový masochista zase nejsem….

Před pár dny jsem se konečně do Paskova vypravil

Osvěžující 10°, zajímavý jadrný, snad stále spodně kvašený pšeničňák.

A nakonec Borloch, který se po nepříjemném výpadku vrátil zpět ke své původní kvalitě.

Věřme, že mu krátké zaváhání odpustí zaskočení výčepní a hlavně jeho fanoušci.

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně a jeho autorem je Jarosek. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>